Watts OneFlow®

Watts Industries is de marktleider op het gebied van stromend water. Ook Oneflow® is daar een onderdeel van. OneFlow® is een duurzaam alternatief voor een traditionele waterontharder. Hoewel ze dit apparaat alleen B2B verkopen, wilden ze hun resellers graag ondersteunen bij het vergroten van de zichtbaarheid van het product en het creëren van meer vraag vanuit de consument. Naast het bouwen van de website helpen wij als seo specialist ook met het verbeteren van de vindbaarheid van de website.

Website ontwikkeling

Na een aantal meetings om de project scope af te stemmen, zijn we aan de slag gegaan. We zijn gestart met een uitvoerig onderzoek en hebben een strategisch plan opgesteld. Vervolgens zijn we gestart met het bouwen van een website. Deze hebben we afgestemd op de behoefte van de consument. Naast alle mogelijke informatie over het product, kunnen ze uiteindelijk ook direct in contact komen met een gecertificeerde installateur.

Bekijk website

Store locator en registratiemodule

Vanaf het eerste contact was het doel van de website duidelijk: De consument informeren over de mogelijkheden van OneFlow® en de mogelijkheid bieden om met een expert in contact te komen (de installateurs). Hiervoor hebben we gebruik gemaakt van een store locator.

Daarnaast is er de mogelijkheid om het product te registreren. De klant kan zichzelf registreren, maar de installateur kan ook een account aanmaken om de OneFlow® van zijn klant te registreren. Ze ontvangen dan beide een melding wanneer het patroon van het systeem vervangen dient te worden. Dit systeem loopt enerzijds via Mailchimp en anderzijds via een custom made systeem.

Tevreden klant

“ Per toeval kwamen we met Martien & Iris van Pittig Bakkie in contact. Dat klikte echter zo goed, dat we zijn blijven hangen. Ze hadden van begin af aan een duidelijk plan en werken heel zelfstandig. Naast het bouwen van de website hebben ze ons ook geholpen met SEO werkzaamheden, het schrijven van redactionele stukken, vormgeving en voorzien ze ons van advies op marketing gebied. We gaan binnenkort ook starten met advertenties. ”

Marthijn

Manager Benelux Watts Industries

bakkie doen?

Ook een online marketingbureau nodig die je kan helpen bij social media campagnes, websites bouwen of seo werkzaamheden? Onze online specialisten en marketing gekkies staan voor je klaar. Neem gewoon even contact op, vinden we leuk!

Leave a Reply