Polaroid 3D

Polaroid 3D is een dochteronderneming van het welbekende Polaroid. Ze voorzien klanten van plug en play opties om 3D prints te maken. Polaroid 3D kwam bij ons omdat ze de vraag vanuit de consument naar hun producten wilden stimuleren.

Social media beheer

Social media is een ideale manier om (potentiële) klanten kennis te laten maken met je product of dienst. Op platformen zoals Facebook, Instagram of Youtube kun je zo een hoop nieuwe klanten bereiken, tenminste als je de juiste content plaatst. Gelukkig kun je dit wel aan onze social experts overlaten, die lopen over van de creatieve ideeën en stemmen die ook nog eens af op de doelgroep. Bij Polaroid 3D hebben we zo de merkbekendheid en betrokkenheid van hun social accounts een flinke boost kunnen geven. In combinatie met social advertising zijn een aantal berichten zelfs viraal gegaan.

Bekijk Facebookpagina

Social advertising

De combinatie tussen social media beheer en social advertising is extra sterk. Dit komt doordat we de berichten op deze manier nog gerichter bij de juiste doelgroep kunnen uitzetten. Zo weet je zeker dat je volgende campagne een groot succes is. Social advertising kan worden ingezet voor verschillende doeleinden. Bij Polaroid 3D ging het voornamelijk om het vergroten van de merkbekendheid en betrokkenheid, maar je kunt ook denken aan een conversie of remarketing campagne.

Tevreden klant

” Pittig Bakkie heeft ons de afgelopen naar tevredenheid geholpen bij het bereiken van onze doelgroep. Het was vooral leuk om te zien hoe creatief ze met de beschikbare content omgaan. Ze bedenken dingen waar wij zelf nooit op waren gekomen en die ook nog eens leuk worden ontvangen door de gebruikers van Facebook en Instagram. “

Berrie Matse

Manager Benelux Polaroid 3D

bakkie doen?

Ook een website laten maken, je socials uitbesteden of succesvolle advertenties draaien?

Leave a Reply