Okeedo

Okeedo is een snelgroeiend recruitment bureau in de zorg. Het bedrijf ontwikkelt zich snel en had reeds een goed werkende website. Helaas was deze ingericht op het vinden van nieuwe klanten (ziekenhuizen en zorgorganisaties), terwijl ze juist behoefte hadden aan nieuwe medewerkers om de vraag van de zorgorganisaties in te vullen. Daarop hebben wij een nieuw website ontwerp gemaakt die primair bedoeld is om nieuwe medewerkers te bereiken en secundair om opdrachtgevers binnen te halen.Eigen plugin

De website voor Okeedo is, zoals je van ons mag verwachten, responsive, snel en gebruiksvriendelijk. Daarnaast is er software ontwikkeld die een koppeling mogelijk maakt tussen het vacature systeem en de website. Op deze manier worden de externe vacatures automatisch ingeladen op de website en kan er ook vanaf deze locatie direct gesolliciteerd worden.

Bekijk website

Social advertising

Na de website ontwikkeling zijn wij gestart met de marketing werkzaamheden in de vorm van SEO optimalisaties en Facebook advertenties. Naast een merkbekendheid campagne, zorgen wij ook voor nieuwe sollicitaties op vacatures. Dit doen we door de vacatures op Facebook & Instagram uit te zetten onder de juiste doelgroep.

Tevreden klant

“ Als ambitieus recruitment bureau in de zorg willen we het graag anders doen. Okeedo moet aanvoelen als één grote familie. Een plek waar medewerkers zich verder kunnen ontwikkelen en waar opdrachtgevers terecht kunnen voor kwalitatieve professionals. Pittig Bakkie helpt ons deze ambitie te verwezenlijken. ”

Wesley Buitenhuis

Managing Director Okeedo

bakkie doen?

Ook een website laten maken, je socials uitbesteden of succesvolle advertenties draaien?

Leave a Reply