Baron Academy

Zeg je succesvolle bruidsstyliste, dan zeg je Kelly Baron. Al jarenlang runt zij de Baron Academy, waar ze ervaren en toekomstige bruidsstylisten de kneepjes van het vak bijbrengt. En daar worden wij enthousiast van, mensen met passie. Het is ook precies waarom de samenwerking, met online marketing bureau Pittig Bakkie, zo goed loopt. Kelly is namelijk ondernemer puur sang en ziet altijd kansen om meer mensen blij te maken.

E-book

Aangezien ze bij Baron Academy ook beginnende bruidsstylisten graag inspireren en op weg helpen ontstond het idee om een e-book te gaan maken. Na overleg over de inhoud, zijn we aan de slag gedaan. We hebben zowel het design als de content voor het online marketing gedeelte aan kunnen leveren. Een ontzettend leuke ervaring. Het e-book is inmiddels een paar keer gereviseerd, maar is nog steeds beschikbaar voor de liefhebbers.

Bekijk Facebookpagina

Online marketing

Naast het e-book geeft Kelly ook trainingen, zowel online als op locatie. Aangezien online onze vertrouwde afdeling is, helpen we haar met social advertising om nieuwe mensen te bereiken voor de online trainingen. Dat doen we, net zoals Kelly, vol passie en met plezier. Daarvoor gebruiken we voornamelijk Facebook & Instagram. We vergroten de betrokkenheid, zorgen voor verkeer naar de website en verhogen het aantal verkopen.

Tevreden klant

“ De samenwerking met Pittig Bakkie verloopt goed. Ik heb regelmatig contact met Iris over de resultaten van de verschillende advertentie campagnes op social media. Ze helpen mij met nieuwe ideeën en zetten deze vervolgens om in succesvolle advertenties. Daarnaast krijg ik gratis advies over allerhande online marketing vraagstukken.”

Kelly Baron

Eigenaresse Baron Academy

bakkie doen?

Ook een website laten maken, je socials uitbesteden of succesvolle advertenties draaien?

Leave a Reply